Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Puerto del Carmen

  • Welkom in Puerto Carmen op Lanzarote

    Welkom in Puerto Carmen op Lanzarote

    Puerto del Carmen

De populairste badplaats van Lanzarote

Puerto del Carmen is één van de populairste badplaatsen van Lanzarote. Zoals veel kustplaatsjes is de jonge badplaats weinig sfeervol. Wél heeft Puerto del Carmen twee belangrijke troeven: je vindt hier de langste zandstranden van Lanzarote en het is tevens de meest zonnige en meest beschutte plek van het hele eiland.

Genieten op een resort in Puerto del Carmen op Lanzarote
Genieten op een resort in Puerto del Carmen op Lanzarote

Avenida de las Playas

Flaneren langs de zee

De Avenida de las Playas is een 8 km lange promenade langs de zee en verbindt de stranden met de winkeltjes, bars, restaurants en hotels van Puerto del Carmen. Het is dé plek om lekker te flaneren en te zien en gezien worden.Vakantiehuisjes in Puerto del Carmen, de populairste badplaats van Lanzarote
Vakantiehuisjes in Puerto del Carmen, de populairste badplaats van Lanzarote

Dankzij het heerlijke klimaat groeien de bananen in de tuin van het vakantiehuisje, Lanzarote
Dankzij het heerlijke klimaat groeien de bananen in de tuin van het vakantiehuisje

Puerto del Carmen op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Lanzarote vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!