Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Mirador del Ri­o

  • Mirador del Rio. Het spectaculairste uitzichtspunt van Lanzarote

    Mirador del Rio. Het spectaculairste uitzichtspunt van Lanzarote

    Mirador del Ri­o

Het mooiste uitzichtspunt van Lanzarote

Mirador del Ri­o zou niet misstaan in een James Bond film als het onderkomen van een gemene schurk. Het fenomenale uitzichtpunt is gebouwd in de top van een 475 meter hoog klif. Vanaf het terras of door de enorme ramen heb je een magnifiek uitzicht op het eiland La Graciosa en de oceaan.

Panorama met klasse

Mirador del Ri­o is het mooiste uitzichtspunt van Lanzarote. Niet alleen het uitzicht op de oceaan en het eiland La Graciosa is schitterend, de plek zelf is dat ook. Het uitzichtpunt is namelijk uitgehakt in de top van een hoog klif en heeft van binnen een mooie organische vorm met enorme panorama ramen. Daarnaast is er een groot terras en een dakterras.


Het interieur van Mirador del Rio op Lanzarote
Het interieur van Mirador del Rio op Lanzarote

Cesar Manrique

De Mirador del Ri­o is ontworpen door Cesar Manrique en is een fantastische plek om te genieten van het vergezicht. In het restaurant kun je wat eten en drinken - uiteraard met uitzicht.
Adres: 35500 Lanzarote, Las Palmas

Salinas del Rio

Salinas del Rio, aan de voet van het klif op Lanzarote
Salinas del Rio, aan de voet van het klif

De zoutpannen onder aan het klif

Vanaf het uitzichtspunt zie je in de diepte de zoutpannen Salinas del Rio liggen. Voor een bezoekje aan de zoutpannen en het strand neem je vanaf de Mirador del Rio de weg langs de steile rotswanden naar het dorpje Las Rositas. Vanaf de parkeerplaats langs de weg kun je een 5 km lange wandeling maken naar het Playa del Risco voor een verkoelende duik en dan verder naar de Salinas del Rio dat overigens al lang niet meer in gebruik is.

In de regio
La Graciosa Lanzarote

Mirador del Ri­o op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Lanzarote vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!