Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Parc Güell

De beroemde mozaïek ronde bank in Parc Güell
De beroemde mozaïek ronde bank in Parc Güell

Genieten van het uitzicht, vanuit het mooiste park van Barcelona

Het hooggelegen Parc Güell is begin 1900 gebouwd op een landgoed op de berg Muntanya Peladade in de Barcelonese wijk La Salut. Vanaf de mozaieken banken in het park heb je een fantastisch uitzicht over Barcelona en de Middelandse zee. In het weekend - en dan met name op de zondagochtend - kan het nogal druk zijn. Door de week bij zonsondergang is vaak een betere keuze. Dankzij de roltrappen hoef je tegenwoordig niet helemaal meer naar boven te klimmen (maar een taxi of de bus is nog steeds sneller). Vergeet niet Gaudi's voormalige woning in Parc Guell te bezoeken. Het is tegenwoordig een museum.

Uitzicht op Barcelona
Uitzicht op Barcelona op een zonnige Kerstmorgen. Ook dan is het aangenaam in Barcelona(Advertentie)Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.Reisgenieten. Iedere vakantie een wereldreis!