Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Barceloneta

Barceloneta
Barceloneta

Barceloneta en het strand van Barcelona

Barcelona is typisch zo'n stad waar je je nooit hoeft te vervelen. Er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Zo zit je ergens op een bankje mensen te kijken, ga je in een baretje wat drinken of wat tapas eten en zo lig je op het strand te genieten van de zon en de Middellandse zee. Barceloneta ligt in een punt tussen de oude haven en het strand.

De huizen in Barceloneta zijn dicht op elkaar gebouwd. Onderin vind je winkeltjes en barretjes. Aan de randen winkels. Maar het leukste is natuurlijk het strand. Er gebeurt altijd wel iets en als je te lui bent om te kijken doe je je ogen dicht en geniet je van de zon op het strand.

(Advertentie)Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

(Advertentie)
Barcelona vakantie
Barcelona stedentrip: lekker lang weekend weg
Barcelona Top 10
Barri Gòtic
Barceloneta
Gaudí Top 10
Sagrada Familia
Parc Güell
Casa Milà
Casa Batlló
Casa Vicens
Palau Güell
Torre Bellesguard
Finca Güell
Casa Calvet
Colegio Teresiano
Tibidabo
Bezienswaardigheden omgeving Barcelona
Barcelona wintersport
Barcelona reisgidsen en souvenirs
Barcelona aanbiedingen
Barcelona hotels
Praktische informatie Barcelona stedentrip
(Advertentie)


(Advertentie)Reisgenieten. Iedere vakantie een wereldreis!