Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Barceloneta

  • Barceloneta

    Barceloneta

    Barceloneta

Barceloneta en het strand van Barcelona

Barcelona is typisch zo'n stad waar je je nooit hoeft te vervelen. Er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Zo zit je ergens op een bankje mensen te kijken, ga je in een baretje wat drinken of wat tapas eten en zo lig je op het strand te genieten van de zon en de Middellandse zee. Barceloneta ligt in een punt tussen de oude haven en het strand.

De huizen in Barceloneta zijn dicht op elkaar gebouwd. Onderin vind je winkeltjes en barretjes. Aan de randen winkels. Maar het leukste is natuurlijk het strand. Er gebeurt altijd wel iets en als je te lui bent om te kijken doe je je ogen dicht en geniet je van de zon op het strand.

Barceloneta op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Barcelona vakantie


    Reisgenieten.nl

    Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!