Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Colegio Teresiano

  • Colegio Teresiano aan de Carrer de Ganduxer in Barcelona

    Colegio Teresiano aan de Carrer de Ganduxer in Barcelona

    Colegio Teresiano

Gaudí aan de Carrer de Ganduxer in Barcelona

In tegenstelling tot de meeste andere ontwerpen van Gaudí, is die van het Colegio Teresiano uiterst somber. Gaudí moest zich namelijk van de opdrachtgever, pater Enric d'Ossó, aan strenge voorwaarden voldoen. Het stijlvolle maar sobere gebouw is ontworpen voor een college van nonnen.

Colegio Teresiano ligt in een buitenwijk van Barcelona aan de Carrer de Ganduxer. Rondom het Colegio staat een hoge muur. Hoewel je vanaf de straat wel iets van het gebouw kunt zien, adviseren wij om het gebouw alleen te bezoeken wanneer je het ook van binnen kunt bekijken. Alleen dan haal je het maximale uit je bezoek.

Vogeltje in Barcelona
Vogeltje in Barcelona

Adres: Carrer de Ganduxer in een buitenwijk van Barcelona

Colegio Teresiano op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Barcelona vakantie


    Reisgenieten.nl

    Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!