Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

La Palma vakantie. De verrassende Canarische eilanden

Een surfer in de branding aan de oostkust van La Palma
Een surfer in de branding aan de oostkust van La Palma

Bezienswaardigheden La Palma: La Isla Bonita

La Palma is eigenlijk één grote vulkaan met als top de 2426 meter hoge Roque de los Muchachos. Dankzij het gematigde klimaat, het water en de vruchtbare vulkaanbodem is La Palma overwegend groen en heeft het de plezierige bijnamen la isla bonita en eiland van de eeuwige lente. De kustlijn bestaat uit steile kliffen afgewisseld met kleine strandjes. Een paar uurtjes zonnen op een van de lavastrandjes kun je prima combineren met een uitstapje naar hoofdstad Santa Cruz de La Palma of een wandeling in de bergen.Auto huren op La Palma op de Canarische Eilanden
Een huurauto is perfect om het eiland te verkennen. Op de foto het lava landschap in het zuiden van La Palma. Fout rijden kan bijna niet. Daarvoor is La Palma te klein.

Uitstapjes

Tips rondreis La Palma

La Palma is een van de kleinere Canarische Eilanden maar heeft desondanks veel te bieden. Heb je de beschikking over een huurauto, rijd dan eens een stukje naar het noorden over de slingerende LP1 die rond het eiland loopt. Neem onderweg een verfrissende duik in Charco Azul of aan een van de kleine strandjes. In het binnenland kun je de Caldera de Taburiente bezoeken en de sterrenwacht op de hoogste top van La Palma. Ook kun je verkoeling zoeken in de laurierbossen van Los Tiles. Ben je toe aan wat ontspanning in de stad, bezoek dan hoofdstad Santa Cruz.
(Advertentie)

(Advertentie)
LaPalma vakantie
La Palma vakantie. De verrassende Canarische eilanden
La Palma Top 5
Vakantie La Palma: de westkust
Bezienswaardigheden noord- en oostkust La Palma
Santa Cruz de La Palma: de hoofdstad
Caldera de Taburiente Nationaal Park
La Palma: bezienswaardigheden in het zuiden
La Palma vakantie. Alle praktische informatie
Reisgidsen en vakantieboeken
Aanbiedingen La Palma
Hotels
Vakantiehuisjes op de mooiste plekken
(Advertentie)


Santa Cruz de La Palma is de gemoedelijke hoofdstad van het Canarische eiland La Palma

(Advertentie)

Een terrasje in het plaatsje Tazacorte
Een oud mannetje in de schaduw van een terrasje in Puerto de Tazacorte

Reisgidsen La Palma

La Palma heeft niets te maken met het bijna gelijknamige Las Palmas (op Gran Canaria) of Palma de Mallorca. La Palma is een heerlijk zon vakantie bestemming op de Canarische Eilanden. Hieronder een overzicht met handige reis- en wandelgidsen voor je vakantie naar La Palma op de Canarische Eilanden.
Reisgidsen La Palma +

La Palma drakenbloedboom
Een oude drakenbloedboom

La Palma in 't kort

La Palma is het groenste Canarische eiland en de meer dan 1000 km wandelpaden bieden voor iedere wandelaar wat wils. Los Cancajos in het oosten en Puerto Naos in het westen hebben stranden met vulkanisch zand en zijn de belangrijkste badplaatsen van La Palma. Het vliegveld ligt vlakbij hoofdstad Santa Cruz.


Reisgenieten. Iedere vakantie een wereldreis!