Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Blue Lagoon

Buiten zwemmen in de Blue Lagoon, midden in de winter
Buiten zwemmen in de Blue Lagoon, midden in de winter

Geothermisch baden in zomer en winter

De Blue Lagoon wordt vaak in een adem met Reykjavik genoemd. Toch klopt dit niet helemaal want het populaire buitenbad ligt buiten de stad. De Blue Lagoon ligt langs de weg naar het vliegveld - maar is daardoor wel goed te combineren met een vroege aankomst / laat vertrek uit IJsland. Het is een heerlijke plek om ontspannen kennis te maken met IJsland danwel afscheid te nemen van dit bijzondere land.(Advertentie)
Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

(Advertentie)
IJsland vakantie
IJsland vakantie - ijs, vuur en fun
IJsland bezienswaardigheden Top 10
Reykjavík, hoofdstad van IJsland
Blue Lagoon
The Golden Circle
Akureyri
Svartifoss
Centrale hooglanden en Vatnajökull NP
IJsland in de winter
IJsland praktische informatie
Boeken & Reisgidsen
Hotels

Altijd energie

IJsland ligt op de Mid-Atlantische rug met volop vulkanische en geothermische activiteit. Maar liefst 30 vulkanen hebben in de laatste twee eeuwen uitbarstingen gehad. Maar ieder nadeel heeft haar voordeel. Het van nature hete water uit de bodem voorziet IJsland van schone en goedkope verwarming. Samen met hydro-energie uit de rivieren is energie schoon en goedkoop.

(Advertentie)Reisgenieten. Iedere vakantie een wereldreis!