Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Hongkong Island

Skyscrapers in HongkongSkyscrapers in Hongkong

Het belangrijkste stadsdeel van Hongkong

Hongkong Island is het belangrijkste stadsdeel. Hier vind je bezienswaardigheden zoals de The Peak - je hebt hier een schitterend uitzicht over de skyline van de stad, Victoria harbour en de Zuid-Chinese zee.

(Advertentie)


Skyline Hongkong

De imposante skyline van Hongkong dankt de stad voorral aan de beperkte oppervlakte. Op slechts 1104 km², waaronder nogal wat bergen, wonen meer dan 7 miljoen mensen. Daarom breidt Hongkong zich vooral uit in de hoogte. Meer dan 110 gebouwen in de stad zijn hoger dan 180 meter.

Symfonie van Licht

Iedere avond om 20:00 is de skyline het decor van een licht- en lasershow. Gedurende 13 minuten worden de gebouwen op beide oevers van de haven in het licht gezet.(Advertentie)
Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.Reisgenieten. Iedere vakantie een wereldreis!