Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Schloss Schönbrunn

  • Schönbrunn Wenen

    Schönbrunn Wenen

    Schloss Schönbrunn

De zomer residentie van de keizer

Schloss Schönbrunn was de zomer residentie van de keizer van het Habsburgse rijk. Het barokke paleis telt maar liefst 1441 kamers en heeft een enorme tuin.

Uitzicht over Wenen

Het paleis ligt in het westen van Wenen, in de wijk Hietzing. Behalve het museum kun je ook de mooie tuin met grote fonteinen bekijken. Vanaf de heuvel in de tuin achter het slot heb je een prachtig uitzicht over Wenen.

Route

Schönbrunn is eenvoudig met de metro te bereiken. Het slot, de tuinen en de dierentuin van Schönbrunn liggen op loopafstand vanaf het metro station.

Schloss Schönbrunn op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Wenen vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!