Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Pico de la Zarza

  • Pico de la Zarza, de hoogste berg van Fuerteventura

    Pico de la Zarza, de hoogste berg van Fuerteventura

    Pico de la Zarza

Hoogste berg Fuerteventura

In het zuiden ligt de Pico de la Zarza, de hoogste berg van Fuerteventura. Wandelaars kunnen vanuit Morro Jable de berg beklimmen. De Pico de la Zarza is 812 m hoog en biedt een mooi uitzicht over het Canarische eiland. De wandeling naar de top van de hoogste berg van Fuerteventura duurt ongeveer 4 uur. Minder zin om te lopen? Onderweg kwamen we e-bikers tegen die alleen nog de laatste 100 meter moesten lopen.

Mooiste bij helder weer

De tocht naar boven is niet moeilijk. Neem wel genoeg water mee. Let ook op het weerbericht, want het uitzicht vanaf de top is op haar mooist wanneer het helder weer is.

Pico de la Zarza op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Fuerteventura vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!