Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Polen vakantie

Het centrum van Krakau
Het centrum van Krakau

Warschau, Krakau en meer

Polen is sinds de toetreding in 2010 een van de grootste landen van de Europese Unie. Desondanks is het nog steeds een relatief onbekend land, vooral als het om vakantie gaat. Hoewel Polen een nogal roerige geschiedenis heeft gehad, is er volop moois te zien en te beleven. In 2012 was Polen samen met de Oekraïne gastland voor het Europees kampioenschap voetbal. Hoogste tijd voor een nadere kennismaking!Bialowieza Nationaal Park

Een van de laatste oerbossen van Europa met een ongekende natuur. De stokoude bomen rijken hier tot in de hemel en in de bossen wonen ondermeer lynxen en wisenten.

Mazurische meren

Tegen de Litouwse grens in het oosten van Polen ligt een uitgestrekt merengebied. De meren worden afgewisseld met dichte bossen.

Baltische kust

Langs de Baltische kust liggen duinen met zandstranden en kleine plaatsjes.

Tatra gebergte

Tegen de Tsjechische grens in het zuiden van Polen ligt het Tatra gebergte. In de zomer is het een populair wandelgebied. In de winter zijn er enkele wintersport mogelijkheden. De hoogste top is de Rysy op 2499 meter.
(Advertentie)Reisgenieten. Iedere vakantie een wereldreis!