Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Vakantie USA

 • Vakantie USA. De highlights van Noord-Amerika

  Vakantie USA

  De highlights van Noord-Amerika

 • Alaska. The Last Frontier

  Alaska

  The Last Frontier

 • Arizona. The Grand Canyon State welcomes you

  Arizona

  The Grand Canyon State welcomes you

 • Californië. The Golden State

  Californië

  The Golden State

De highlights van Noord-Amerika

America, here we come! Welkom in de United States of America.

De mooiste plaatsen in Amerika

Alaska

Alaska
Alaska

Alaska. The Final Frontier. De noordelijke staat Alaska beslaat maar liefst een vijfde deel van de VS en ligt dichter bij Rusland dan bij de rest van Amerika. Ben je opzoek naar vrijheid, avontuur en uitgestrekte natuur; dan is Alaska de vakantiebestemming voor jou. Een deel van Alaska is goed bereikbaar en bereisbaar. Een ander deel absoluut niet. Soms is de dichtsbijzijnde weg honderden mijlen ver weg! Niet voor niets is Alaska The Last Frontier. In het uitgestrekte, ruige en dun bevolkte land ben je vooral op jezelf aangewezen en is de natuur zowel je vriend als vijand. Enjoy!

Alaska

Arizona

Arizona
Monument Valley

The Grand Canyon State welcomes you staat er met grote letters op het bord bij het binnenrijden van de 48e staat van de VS. De Arizonans, de inwoners van Arizona (AZ), zijn -terecht- trots op hun natuurwonder. Een andere bijnaam voor Arizona is de Copper State. De staat is namelijk de grootste koperproducent van Amerika. Al zul je daar als toerist weinig van meekrijgen.

Arizona

Californië

Californië
Charlie Chaplin en Catwoman in Hollywood

Californië is de grootste staat aan de Amerikaanse westkust. Dankzij de mooie natuur, het aangename klimaat en steden als San-Francisco en Los Angeles is het een van de populairste bestemmingen binnen de VS.

Californië

Nevada

Nevada
Een hotel in piramidevorm mét sfinx. Alleen in Vegas

Nevada (NV) is eigenlijk maar van een ding bekend: Las Vegas! Maar gelukkig is er in deze staat meer te beleven - zelfs als je alleen maar op weg bent naar de beroemdste gokstad van de wereld.

Nevada

Utah

Utah
Utah

De staat Utah (UT) ligt in de Amerikaanse Midwest. De staat is vernoemd naar de Utes, een van de indianenstammen die het gebied bevolkten. Utah is bijzonder vanwege haar fantastische natuur. Je vindt hier Utah's Mighty Five: maar liefst 5 spectaculaire nationale parken, namelijk Bryce Canyon, Capitol Reef, Canyonlands National Park, Arches en Zion. Ook is er het Dixie National Forest. Ook de Glen Canyon National Recreation Area ligt voor een deel in de staat Utah.

Utah

Amerika vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!