Ibiza

Stranden, een blauwe zee en een bruisend nachtleven

Ibiza. Het eiland van de vele stranden, de blauwe zee en de zon. Ibiza, het eiland voor hippies, party-gangers, en tegenwoordig ook gezinnen. Wie je ook bent en waar je ook voor komt; Ibiza is een heerlijke vakantiebestemming waar je kunt relaxen, actief zijn - van yoga tot duiken- en eindeloos kunt feesten. Ontdek Ibiza en geniet van zon en strand, de adembenemende zonsondergang en vier je vakantie tot de zon weer opkomt.

De mooiste plaatsen in Ibiza

Ibiza stad

Ibiza stad
Ibiza-stad

In de jaren zeventig van de vorige eeuw begonnen hippies het vrije leven op Ibiza te ontdekken. Inmiddels is het eiland en haar hoofdstad Ibiza stad uitgegroeid tot het party centrum van de wereld. Maar ook al kom je niet voor de clubs, in Ibiza stad valt nog voldoende te ontdekken en te genieten.

Ibiza stad

San Antoni de Portmany

San Antoni de Portmany
San Antoni de Portmany

San Antoni, of voluit San Antoni de Portmany, is de tweede stad van Ibiza en ligt aan de westkust van het eiland.

San Antoni

De hoogste berg van Ibiza: Sa Talaia

De hoogste berg van Ibiza: Sa Talaia
Beklimming van de hoogste berg van Ibiza

Sa Talaia (de Sant Josep) is het hoogste punt van Ibiza. Met 575 meter kun je het amper een berg noemen, maar het uitzicht bij helder weer is prachtig. Je kunt het hele eiland overzien. Sa Talaia betekent dan ook "uitkijktoren" in het Catalaans.

Sa Talaia

Grotten Ibiza

Grotten Ibiza
Grotten op Ibiza

Je verwacht het misschien niet meteen, maar op Ibiza zijn verschillende grotten. Het leuke is dat je ze ook kunt bezoeken.

Grotten op Ibiza

Duiken op Ibiza

Duiken op Ibiza
Al vanuit het vliegtuig zien we onze duikspot liggen

in de wateren rond Ibiza kun je prima duiken. Dankzij het kristalheldere water van de Middellandse zee heb je onderwater goed zicht. Wij doken de mooiste locaties van Ibiza voor je op!

Duiken

Ibiza vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!

Cookies

Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn met onze cookies en die van onze partners