Reisgenieten - de leukste vakanties
Australië vakantie
Australië rondreis

Destination Down Under

Op reis in The Final Frontier

Australië is een werelddeel op zich. Tenzij je in dit enorme continent minimaal een jaar op reis gaat, heb je in Down Under aan één zomervakantie niet genoeg! Wordt het Sydney en de Blue Mountains, de Gold Coast, Western Australia of Ayers Rock in de zinderende Outback? Ontdek het rode werelddeel!

Australië +
Alaska stedentrip
Alaska avontuur
Alaska

Op reis in The Final Frontier

Op reis in The Final Frontier

Alaska beslaat maar liefst een vijfde van de VS en ligt dichter bij Rusland dan bij de rest van Amerika. Op zoek naar vrijheid en puur avontuur? Dan is Alaska de bestemming voor jou. Een deel van Alaska is goed bereisbaar. Een ander deel absoluut niet. Sommige plaatsen zijn alleen per vliegtuig te bereiken. In het uitgestrekte land ben je vooral op jezelf aangewezen en is The Last Frontier zowel vriend als vijand!

Alaska +
British Columbia vakantie
British Columbia
British Columbia - westkust Canada

British Columbia

Canada and beyond

De Canadese westkust is een van de populairste vakantiebestemmingen in Canada. Dit gebied heeft dan ook heel veel te bieden. Aan de ene kant heb je de uitgestrekte, woeste en ongerepte natuurgebieden van de Rocky Mountains en het gebied langs de Grote Oceaan; aan de andere kant heb je bekende steden als Vancouver (Olympische Winterspelen 2010) en Calgary (Winterspelen van 1988).

British Columbia +

Utah
Utah

Utah

en de Mighty Five

De staat Utah (UT) ligt in de Amerikaanse Midwest. De staat is vernoemd naar de Utes, een van de indianenstammen die het gebied bevolkten. Utah is bijzonder vanwege haar fantastische natuur. Je vind hier Utah’s Mighty Five: maar liefst 5 spectaculaire nationale parken, namelijk Bryce Canyon, Capitol Reef, Canyonlands National Park, Arches en Zion. Ook is er het Dixie National Forest. Ook de Glen Canyon National Recreation Area ligt voor een deel in de staat Utah.

Utah, USA +
Hongkong stopover. Maak er vakantie van!
Hongkong stopover

Hongkong

Aziatische megastad

Na het aflopen van een verdrag in 1997 werd de Britse Kroonkolonie Hongkong in 1997 teruggegeven aan China. Sindsdien is de Aziatische metropool een speciale bestuurlijke regio waarin gedurende vijftig jaar iets andere wetten gelden dan in de rest van China.

Hongkong +
Monkey Mia. Western Australie
Western Australie vakantie

Western Australie

Daarom heb je 6 weken nodig!

De afstanden in Western Australia zijn enorm. De meeste plaatsen liggen langs de kust, vaak op honderden kilometers afstand van elkaar. De tocht langs de kust van Perth naar Darwin is lang, maar spectaculair. Deze reis van 4000 tot 7000 km brengt je langs spectaculaire parken, afgelegen plaatsjes in de Outback en de mooiste stranden waar je vanaf het strand zo naar het rif snorkelt.

Western Australie +

Curaçao

Zonvakantie op de Nederlandse Cariben

Welkom op het altijd zonnige Curaçao en beleef de perfecte strandvakantie onder de tropische zon!!

Curaçao vakantie +

Ben jij een globetrotter?

Doe de test!

Afrika, Australie, Azie, Amerika, Europa of zelfs de Noordpool. Als wereldreiziger ligt de hele wereld aan je voeten. Als globetrotter heb je geen last van heimwee, maar juist van reiskriebels. Doe de test en ontdek of jij een echte Globetrotter bent!

Globetrotter test +
Wanneer ben je een globetrotter? Doe de test

Boek een lekker hotel Regel je eigen trip. Snel en eenvoudig Boek nu

Populaire bestemmingen

Canada
British Columbia
Egypte
Egypte
Noord-Amerika vakantie
Noord-Amerika vakantie
Singapore Stopover
Singapore stopover
Ontdek St. Petersburg
Stedentrip Rusland
Curaçao. De Dutch Caribbean
Curaçao. De Dutch Caribbean
Vietnam
Vietnam Ontdekkingsreis
Alle Spoorwegen
Van de hele wereld
Thema vakanties
De juiste plek op het juiste moment
Noorwegen
Noorwegen vakantie
Duik bestemmingen
De mooiste bestemmingen
IJsland. Zomer én winter
Koud avontuur

©Reisgenieten 2003-2017

Reisgenieten. Ieder vakantie een wereldreis!