Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Miniatur Wunderland

  • Miniatur Wonderland in Speicherstadt, Hamburg

    Miniatur Wonderland in Speicherstadt, Hamburg

    Miniatur Wunderland

De grootste miniatuurspoorbaan ter wereld

Miniatur Wunderland in Hamburg is de wereld in miniatuur. Naast de zeven Highlights van Hamburg vind je hier 10 thema-werelden in het klein, verbonden door 15 km aan spoorrails. Als je als vrouw uitgebreid een dagje wilt shoppen in Hamburg, laat dan man en kinderen hier rustig een dagje alleen. Maar vergis je niet in deze attractie. Het is een van de populairste uitstapjes van heel Hamburg.

15 kilometer spoor

Zo'n grote miniatuurwereld laat zich alleen maar in superlatieven beschrijven: meer dan 15 km spoor, 1000 locomotieven, 260.000 miniatuurpoppetjes en ga zo maar door. Behalve alle treinen is er ook een miniatuurvliegveld. In Miniatur Wunderland verandert iedere 15 minuten de dag in de nacht en gaan alle lichtjes aan.

Tip: Boek vooraf online. Miniatur Wunderland is de populairste attractie van Hamburg en als je een kaartje ter plekke wilt kopen heb je grote kans om lang te moeten wachten.

Meer informatie: miniatur-wunderland.com

Miniatur Wunderland op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Duitsland/Hamburg vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!