Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Langs de Elbe

  • Stadstrandje aan de Elbe

    Stadstrandje aan de Elbe

    Langs de Elbe

Hamburg aan het water

Vooral in de zomer is het aangenaam aan het water. Op de oevers van de Elbe vind je dan ook verschillende leuke stadstrandjes waar je wat kunt eten en drinken, of gewoon lekker in het zonnetje kunt hangen. Het uitzicht over de rivier verveelt hier nooit - vooral als de grote zeeschepen voorbijvaren.

Museum haven Hamburg
Museum haven aan de Elbe in Hamburg. Op de achtergrond zie je de grote havenkranen aan de overkant van de rivier

Museumshafen Oevelgönne

In het kleine museumhaventje Oevelgönne liggen enkele oude schepen die door vrijwilligers worden opgeknapt. Het haventje ligt buiten het centrum aan de Elbe. Maar mocht je een boottochtje maken met de openbaar vervoer pont, dan is dit wellicht een aardige stop. Meer informatie: www.museumshafen-oevelgoenne.de

Langs de Elbe op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Duitsland/Hamburg vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!