Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Altona & Ottensen

  • Winkeltje in Hamburg Altona

    Winkeltje in Hamburg Altona

    Altona & Ottensen

Fischmarkt met onvervalste Hamburgse humor

De wijk Altona ligt aan de Elbe. Vanaf het Altonaer Balkon heb je ene prachtig uitzicht over het water en de havens. Ben je hier op zondag, dan moet je zeker langs de Fischmarkt. Op deze vismarkt eet je vanaf een uur of zes 's ochtends al een visbroodje met bier. Probeer bijvoorbeeld eens het Krabbenbrötchen met Noordzee krab. Ook is er livemuziek met een vleug onvervalste Hambugse humor.

Ottensen

Ook de naastgelegen wijk Ottensen ligt in het westelijke deel van Hamburg. De wijk voelt aan als een eigenzinnig dorp in de stad. Ben je hier in de ochtend? Ontbijt dan met een Franzbrötchen mit butter en een lekkere cappuccino.
Aan de Ottenser Hauptstrasse vind je volop bars, restaurantjes en leuke lokale winkels.

Altonaer Balkon Hamburg
Genieten van een drankje in een biergarten op het Altonaer Balkon. Op de achtergrond zie je de haven van Hamburg

Terrasje in Altona, Hamburg
Terrasje in Altona, Hamburg

Altona & Ottensen op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Duitsland/Hamburg vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!