Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Nevada & Las Vegas

Onderweg naar Las Vegas
Onderweg naar Las Vegas

The Silver State

Nevada is eigenlijk maar van een ding bekend: Las Vegas! Maar gelukkig is er in deze staat meer te beleven - zelfs als je alleen maar op weg bent naar de beroemdste gokstad van de wereld. Enjoy your visit and come back again!Valley of Fire

De Valley of Fire doet zijn naam eer aan. Vooral in de hele vroege ochtend, of aan het einde van de dag kleuren de uitgebleekte rotsen vurig oranje. Bij de Seven sisters kun je mooi zien hoe het afnemende licht de omgeving verandert, totdat ook de laatste contouren oplossen in het donker.
De rode rotsblokken van zandsteen worden ook wel beehives (bijenkorven) genoemd.
(Advertentie)

(Advertentie)
Amerika/Nevada vakantie
Nevada & Las Vegas
Viva Las Vegas
Las Vegas hotels
Hoover Dam en Lake Mead
Arizona
Utah
Californië
(Advertentie)

Colorado rivier

De machtige Colorado schiep ooit de Grand Canyon, maar het waterpeil staat tegenwoordig lager dan ooit door de droogte in het Zuidwesten van de Verenigde Staten. De rivier ontspringt in de Rocky Mountains en slingert zich door de staten Wyoming, Utah, Colorado, New Mexico, Arizona, Nevada en ten slotte Californië. Veertig miljoen mensen zijn afhankelijk van dit water, maar door het enorme verbruik en de droogte is het water schaars aan het worden worden.

(Advertentie)Reisgenieten. Iedere vakantie een wereldreis!