Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Düsseldorf Stadtmitte

  • Stadmitte: de Kö-bogen gezien vanuit de Hofgarten

    Stadmitte: de Kö-bogen gezien vanuit de Hofgarten

    Düsseldorf Stadtmitte

Japanse buurt en rondom de Königsallee

Stadtmitte is het moderne stadshart van Düsseldorf. Je vindt hier ondermeer de Kö(nigsallee), de Japanse buurt en het gebied rond het hoofdstation.

Königsallee, kortweg de Kö
De Königsallee, kortweg de Kö

Königsallee

De Königsallee, kortweg Kö, is de duurste en meest sjieke winkelstraat van Düsseldorf. Het is een soort mengelmoes van de Ku'dam en de Champs Elyssess, maar dan kleiner. Aan de Kö vindt je de winkels van de bekende luxemerken. Rond de Kerst is hier ook een van de vele Kerstmarkten die de stad rijk is.

Wachten voor een Japans restaurant
Wachten voor een Japans restaurant. In Düsseldorf kun je uitstekend Japans eten

Klein Japan

In Düsseldorf woont de grootste Japanse gemeenschap buiten Japan. Rond de Immermannstrasse zijn verschillende Japanse eettentjes en Aziatische supermarkten en winkels. Je kunt er van alles vinden, van Manga winkel, tot kleermaker voor kimono's tot toko met Japanse kruiden.

Reclamezuilen
Met beelden versierde reclamezuilen in Düsseldorf

Düsseldorf Stadtmitte op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Duitsland/Dusseldorf vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!