Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Kiefernstrasse

  • De kleurrijke Kiefernstraße in Düsseldorf

    De kleurrijke Kiefernstraße in Düsseldorf

    Kiefernstrasse

De kleurrijkste straat van Düsseldorf

De Kiefernstraße ligt tussen de wijken Flingern-Süd en Oberblik, een stukje met de tram achter het centraal station van Düsseldorf. Goedkopere huisvesting is al decennia lang schaars in Düsseldorf. In de vorige eeuw werd de buurt gebruikt om immigranten te huisvesten. Ook werden verschillende panden gekraakt en was het de thuisbasis voor punkers en anarchisten in de stad. Tegenwoordig biedt de straat onderdak aan meer dan 800 mensen uit 40 verschillende landen en is de Kiefernstraße een ontmoetingsplaats voor creatieven en alternatieve culturen.

Kiefernstrasse op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Duitsland/Dusseldorf vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!