Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Dixie National Forest

  • Dixie National Forest

    Dixie National Forest

    Dixie National Forest

Het grootste bosgebied van Utah

Het uitgestrekte Dixie National Forest in het zuiden van Utah wordt gekenmerkt door diversiteit. In het 8.000 km² grote gebied vind je niet alleen woestijn en rode canyons, maar ook uitgestrekte bossen en bergmeren; Dixie is het grootste bosgebied van de staat en er zijn flinke hoogteverschillen. Het hoogste punt is Brian Head Peak op 3.446 meter. Temperaturen in het gebied lopen uiteen van -30°C tot bijna +40°C in de zomer. Dixie forest is vernoemd naar Utah's Dixie, de early settlers die het gebied wilden ontginnen voor katoenbouw.

Dixie National Forest op de kaart

Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.

Amerika/Utah vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!