Voor de werking van de website gebruiken wij en onze adverteerders cookies. Door verder te gaan geeft u aan akkoord te zijn.

Singapore in 1 dag

  • De Chinese Tuin in Singapore

    De Chinese Tuin in Singapore

    Singapore in 1 dag

Korte stop Singapore: Wat kun je in een paar uur doen?

Wachten op een vliegveld is nooit leuk. Zelfs niet op de meest luxe airport van de wereld. Ook wanneer je slechts beperkt tijd hebt, loont het om tijdens je stopover even van Singapore te gaan genieten. Een aantal tips.

Slechts een paar uurtjes tijd in Singapore?

Haal het maximale uit je wachttijd op Changi Airport

Slechts een paar uurtjes tijd om over te stappen in Singapore? Changi Airport is een van de beste luchthavens in de wereld en heeft honderden winkels, een food court, hotels die ook een kamer voor een paar uur aanbieden (na een 'powernap' kun je weer uren in het vliegtuig zitten) en zelfs een zwembad. Voor rokers is er de cactustuin.

Stopovers van minimaal 5 uur

Snelle tour door de stad

Voor de liefhebbers is er vanaf de luchthaven ook een korte en efficiente tour door de stad mogelijk. Informeer bij het visitor centre op de luchthaven voor meer informatie. Bij stopovers van minimaal 5 uurs kun je een razendsnelle tour door de stad maken en ontdek je alle leuke kanten van Singapore.

1 dag in Singapore?

Wat kun je zien en doen als je iets meer tijd hebt

Ook als je slechts 1 dag tijd hebt, kun je veel zien en doen in Singapore. Changi Airport en het openbaar vervoer in Singapore werken snel en efficiënt. Je kan dus even de stad in gaan en lekker gaan shoppen in een van de vele malls ...airco in en airco uit... Doe je het liever rustig aan? Ga dan voor een afternoon tea in het Fullerton hotel of drink een ijskoude Singapore Sling (met gin en vermouth) aan de Long Bar in het vermaarde Raffles hotel.

Singapore vakantie


Reisgenieten.nl

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Stedentrip, weekendje-weg, ver weg of lekker naar de zon? Maak van iedere vakantie een wereldreis!