Reisgenieten - de leukste vakanties
Corsica vakantie. Cultuur en zon
Corsica vakantie. Cultuur en zon

Corsica vakantie

l'île de beauté

l'île de beautéCorsica is een heerlijk mediterraan eiland met een geheel eigen karakter. Het is ook het geboorteland van Napoleon. Op korte afstand van elkaar vind je ruige bergketens, steile klippen, de azuurblauwe Middellandse zee, zonovergoten stranden, leuke stadjes, vriendelijke mensen én een bewogen geschiedenis.

Corsica vakantie +
Fuerteventura vakantie
Fuerteventura vakantie. Zon, Surf & Strand
Fuerteventura. Zon, Surf & Strand

Fuerteventura vakantie

Zon, Surf & Strand

De eindeloze zandstranden maken van Fuerteventura de perfecte plek voor een heerlijkse strandvakantie. En dankzij de wind is het zon overgoten eiland tevens een populaire surfspot. Leuk voor de zomer en perfect voor de winter!

Fuerteventura +
Egypte vakantie. Zon, duiken en het Oude Egypte
Egypte vakantie. Zon, duiken en het Oude Egypte
Egypte vakantie

Egypte zonvakantie

Zon, zee, duiken én 4000 jaar terug in de tijd

In Egypte volg je gewoon de windrichtingen, vertelt de oude man in het koffiehuis. Ga naar het noorden voor de piramides en de drukte van Caïro. Volg de Nijl naar het zuiden en ontdek de farao's. Het westen biedt avontuur en mystiek van de Sahara... En in het oosten vind je een duikparadijs: De Rode Zee met haar kleurige koralen, vissen en wrakken.

Egypte +

Lissabon. Een zonnige stedentrip
Lissabon

Lissabon

De zonnige hoofdstad van Portugal

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een paar uurtjes vliegen en is dankzij haar bezienswaardigheden de perfecte stad voor een heerlijke stedentrip. Lissabon ligt aan rivier de Taag en biedt een goede mix van historie, sfeer en cultuur. Je kunt er lekker en betaalbaar uit eten en het klimaat is aangenaam. Je kan er in december nog van de zon genieten!

Lissabon +
Slovenië. Zonnige en verrassende vakantie bestemming
Slovenië

Slovenië

Onverwacht vakantieland in Zuid Europa

Slovenie ligt ingeklemd tussen Italië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. Het land is sinds 1991 onafhankelijk en werd in 2004 deel van de Europese Unie. Je betaalt gewoon met de Euro. Op een opppervlakte half zo groot als Nederland kom je verschillende landschappen tegen: besneeuwde alpentoppen in het noorden, wijngebieden en de Pannonische laagvlakte en de korte kust langs de Adriatische zee met Italiaanse invloeden.

Slovenie +
Sicilië
Sicilië vakantie

Sicilië vakantie

Onverwachte bestemming Zuid Europa

"Siciliana, non Italiana" zegt het mannetje met een trotse glimlach op zijn gezicht en wijst naar de verse lokale landbouwprodukten die voor zijn winkeltje staan uitgestald. Het heerlijke klimaat, de zonovergoten stranden, de rijke geschiedenis, de smaakvolle gerechten en de typische Italiaanse Siciliaanse levensstijl maken Sicilië tot een heerlijke zonnige en ontspannen vakantiebestemming aan de Middelandse Zee.

Sicilië +

Canarische Eilanden vakantie

Canarische Eilanden Special

Zomer én winter

Het heerlijke klimaat in zomer en winter maakt van de Canarische Eilanden een geliefde bestemming. Ieder eiland heeft haar eigen charme. Wij helpen je kiezen welk eiland voor jou het meest geschikt is.

Ontdek de zon op de Canarische Eilanden +

Curaçao

Zonvakantie op de Nederlandse Cariben

Welkom op het altijd zonnige Curaçao en beleef de perfecte strandvakantie onder de tropische zon!!

Curaçao vakantie +

Boek een lekker hotel Regel je eigen trip. Snel en eenvoudig Boek nu


La Palma
La Palma

La Palma

Vakantie op een vulkaan

De eindeloze zandstranden maken van Fuerteventura de prefecte plek voor een heerlijkse strandvakantie. En dankzij de wind is het eiland tevens een populaire surfspot. Leuk voor de zomer en perfect voor de winter!

La Palma +
Lanzarote
Lanzarote

Lanzarote

Klasse apart

Lanzarote is vooral bekend vanwege de vele vulkanen. Het zijn er bijna 300. Het hele eiland is bedekt met een zwarte laag lava. Samen met Fuerteventura is Lanzarote het meest dorre en woeste eiland van de Canarische Archipel - maar daardoor zeker niet minder leuk voor een zonvakantie.

Lanzarote +
El Hierro
El Hierro vakantie

El Hierro

De kleinste vakantiebestemming

La Isla Chiquita is de vrolijke bijnaam voor El Hierro, het kleinste bewoonde eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland biedt weinig voor strandgangers en zonaanbidders; de kust bestaat voornamelijk uit steile kliffen en niet uit zandstranden zoals de andere Canarische eilanden. Wél heeft El Hierro charme en rust te bieden. Mede daardoor wint het eiland steeds meer aan populariteit, vooral onder wandelaars.

El Hierro +

Populaire bestemmingen

Fuerteventura
Fuerteventura
La Palma
La Palma
Lanzarote
Lanzarote
Gran Canaria
Gran Canaria
Tenerife
Tenerife
La Gomera
La Gomera
Canarische Eilanden
Canarische Eilanden Special
El Hierro
El Hierro
Venetië
Venetië
Barcelona
Barcelona
Duik bestemmingen
De mooiste bestemmingen
Costa de Lisboa
Costa de Lisboa

©Reisgenieten 2003-2017

Reisgenieten. Ieder vakantie een wereldreis!